CAFETARIA HET HOEKKIE

CAFETARIA HET HOEKKIE Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 341 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Het Hoekkie. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 17:45 Heerlijke kip. Had spijt dat ik zo weinig had besteld
13 mei 2022 om 21:01 Uitstekend! Was even zoeken voor de bezorger maar niet zijn fout. Heerlijk gegeten..
13 mei 2022 om 20:20 Altijd snel en goed! Vriendelijk personeel ook
10 mei 2022 om 10:14 Friet was heerlijk en nog goed op temperatuur. Grillburger was ook top, lekker pittig wel ;-)
8 mei 2022 om 19:49 Bijna alle patatjes hard gebakken. Overige snacks goed.
5 mei 2022 om 22:38 Keurig, belde ook nog netjes!
28 apr 2022 om 23:23 Eten perfect
25 apr 2022 om 19:47 Lekker eten maar de bezorgtijd is de laatste tijd echt te gek. 90 min op een maandagavond, dat moet echt sneller
24 apr 2022 om 19:52 De tijd was om.1645 uur en kreeg het ook goed optijd!! We hebben lekker gegeten. Zal vaker bestellen.....
20 apr 2022 om 19:34 Perfect en alles lekker warm
3 apr 2022 om 3:37 Was niet echt warm patat …. En burger
31 mrt 2022 om 18:28 Ik had op een vrijdag avond besteld. Eten was lekker warm, de bezorger was super vriendelijk en natuurlijk niet te vergeten het eten was heerlijk! Zeker een aanrader als je een keertje wilt snacken i.p.v. koken!